donderdag 28 augustus 2014

Welcome to my blog!

Zit ik er nu op? Bestaat mijn blog nu echt? Eindelijk, na al die maanden voorbereiden en denken en zoeken. Toen ik de kinderen voor het eerst vertelde dat ik een blog wou beginnen en een cursus had gekocht op internet hoe zoiets op te zetten, verslikte mijn dochter zich zowat in haar eten.
"Duh...dat kun je ook gewoon gratis van internet halen hoor Peet. Hoeveel heb je ervoor betaald?"vroeg ze streng.
Na die cursus gelezen te hebben en inderdaad uiteindelijk voor de praktische kant verwezen te worden naar sites op internet, snapte ik er nog niks van. Maar goed, na veel lezen en uitzoeken en blogs bekijken ben ik er nu dan eindelijk. Volgens mij is het een gat in de markt: geef een cursus (en dan niet op internet hè, maar live) aan mensen die een blog willen beginnen en niet weten hoe.

Maar nu dan....welkom op mijn blog!

Is it for real now? Does my blog exist? Finally, after all the months of preparation. When I told the kids for the first time I wanted to start a blog and had bought a course on internet, my daughter almost choked in her food. "Duh......you can get that for free from the internet you know. How much did you pay for it? " she asked me stern.
After reading the course and indeed was pointed towards internet for the practical site of blogging, I still didn't get it. But now, after reading a lot, I am finally there. I would have loved a live course for simply how to start a blog. Someone?

For now......welcome to my blog!
Share:

1 opmerking

Anoniem zei

Trots op je

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig