zaterdag 13 december 2014

Christmas decorations in the kitchen

Naar aanleiding van het kerstboek wat ik beschreven heb in een eerdere boekbespreking, wilde ik ook mijn keuken dit jaar versieren. En dat heb ik gedaan. De rest van het huis gaan we dit weekend doen.
Vorige week waren mijn vriendin Joyce en ik bij het tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek en wat hebben ze daar een prachtige kerstshow zeg! Echt een aanrader om heen te gaan mocht je hier in de regio wonen. Ik heb er het e.e.a. gekocht. Bijvoorbeeld dit boompje wat eigenlijk dennentakken zijn die vast zitten op een houten stammetje.
 Vind je het geen schatje? En een mevrouw van de winkel gaf nog een goede tip; na de kerst buiten zetten met een pindaslinger erin voor de vogels.
De belletjes heb ik gekocht om erin te hangen. Lijkt me leuk met slagerstouw. De boompjes in het tuicentrum waren versierd met gewone ballen maar dat vond ik echt te groot. Dit was een doosje met blauwe en zilveren glanzende en matte belletjes, heel schattig.
Voordat je denkt, heeft ze niks anders te doen dan steeds dezelfde dingen te fotograferen; zo doen ze dat op alle woonblogs hè. Mooi stylen, beetje veranderen, foto vanuit een andere hoek.......nou ja, anders scroll je er maar snel doorheen hoor....pfff......probeer ik eens wat.....
Buiten keiharde regen en binnen het boompje in de vensterbank, zooo gezellig!
                                    Van die decoratieve appeltjes verkopen ze er ook.
Ik hoop dat ze lekker lang meegaan.
Dit band heb ik op een klosje gekocht en ik zag dat het iets kerstigs was, maar ik kon niet precies zien wàt het nou was. En kijk wat schattig! 
Precies genoeg voor de keukenplank.
Van die autotootjes met een kerstboompje op het dak zie je overal op Pinterest, dus dat kan ik ook!
Ik vind alle Morrissen geweldig, maar de voorste is mijn absolute droomauto; een witte Traveler.
Hoe simpel is het? Boompje erbij en je hebt kerst.
Ik heb nog niet genoeg kerstspullen, nee echt, dat kan toch, dus dit kransje moest gekocht worden. Die rode ster in het boompje in de keuken is ook van belletjes gemaakt trouwens.
Dit was het eerste deel van kerst in mijn huis en er volgt meer!
Share:

5 opmerkingen

Anoniem zei

Peet, dat band met die kleine kerst symbooltjes, helemaal te gek!! Wat ziet je keuken er geweldig uit! Was dat stylen niet helemaal heerlijk?
Meer, we willen meer!!!

peetdownthestreet zei

Ik neem aan dat jij het bent Eef? ja leuk hè dat band. Het was ook zo'n verrassing toen ik het van het klosje haalde. Ik weet alleen niet meer waar ik het gekocht heb. Ik dacht Gaaf.xp

Anoniem zei

Ja sorry, weer vergeten mijn naam erbij te zetten.

Anoniem zei

Geweldig, wat heb je het leuk ingericht. Ik geniet ervan! Waar heb je die leuke kerstboompjes gekocht voor op een auto, dat wil ik ook gaan maken:-) ben benieuwd naar de volgende post!! Liefs Esther

peetdownthestreet zei

Boompjes kun je in het tuincentrum kopen Esther, maar ik heb verleden jaar een hele zak gekocht bij Blokker en dat was een stuk goedkoper. xp

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig