dinsdag 7 juli 2015

Let's indulge ourselves in flowers!

Je hebt nog Gent en Den Bosch van me tegoed, maar ik heb pas nieuwe planten gekocht en het staat zo gezellig op mijn terras dat ik het even wil laten zien.

I ow you Gent en Den Bosch, but I recently bought new plants and they look so lovely on my patio so I want to show it to you.
Mijn tuin is eigenlijk vooral groen en de enige bloeiende plant is de hortensia daar links achter op de foto, maar ik heb inspiratie gekregen door de open tuinendag en had ineens zo'n zin in bloemen in mijn tuin. Met honden is een border niet echt een succes, dus dan maar in potten.

My garden is mostly just green. The only blooming plant is the hydrangea you can see in the back on the left. I got inspired by the open private garden day we had and really wanted flowering plants. With dogs a border isn't very succesfull, so I have them in containers instead.
Wat een prachtige roos hè? Angel Eyes staat er op het kaartje en dan tussen haakjes Chewdelight. Hij ruikt zelfs een klein beetje. Lekker bedoel ik.

Isn't this a lovely rose? Angel Eyes is says on the card and Chewdelight. It even smells a little. Good, I mean.
Ridderspoor met witte hartjes. Ridderspoor is erg moeilijk hier in het westen op de zandgrond.

Delphinium with white hearts. Delphinium is very difficult to grow here in the west of the Netherlands on the sand grounds. 


 Love it!
Hortensia met lupine.

Hydrangea and lupine.
Cosmea.
Dit was het alweer. Wat een lol kun je hebben van een paar planten!

This was it already. Just a few plants can give so much pleasure!

Share:

2 opmerkingen

Anoniem zei

Beeldschone plaatjes Peet!!! xxx Eva

Anoniem zei

Ik word er helemaal vrolijk van.
xxxxFanny

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig