zaterdag 25 oktober 2014

Boshuisje en theehuis


Met mijn vriendin Liesbeth ben ik net 4 dagen in het huisje van mijn vriendin Marijke geweest, in Ootmarsum. Het huisje ligt in het Twente in oost Nederland. Als je er naar toe rijdt verandert het vlakke landschap in glooiende velden, zó mooi.
Hier zijn foto's van het schattige huisje. 


Het houten gedeelte hebben ze er recentelijk aan gemaakt. Het kan dicht met hekken van gaas omdat dan de katten dan ook buiten kunnen komen maar niet kunnen ontsnappen. Coen en Marijke hebben 4 honden en 6 katten en die gaan allemaal mee naar het huisje! 


Hier een kijkje naar binnen.

Het is een kleine kamer maar alles zit erin. Coen heeft trouwens zelf de keuken gemaakt, knap hè? Marijke kwam met een plaatje uit de Seasons en zei dat ze zo'n keuken wilde en Coen maakte hem terwijl hij helemaal geen timmerman of meubelmaker is.
Het gas openhaardje geeft heel veel warmte en is super gezellig.

Nu neem ik je mee naar Theehuis Dennenoord wat helemaal geweldig is. Echt een aanrader als je in die buurt bent hoor. Wel even in de gaten houden dat ze niet de hele week open zijn.
Oké, ga je mee thee drinken binnen? Er zijn héél veel soorten thee.
Zie je die theepot in die kast? Hij was héél groot! Van Emma Bridgewater die prachtig servies maakt.
Wat ze ook hebben zijn huisjes te huur en een mini winkeltje met leuke woonspullen, landelijke jammetjes, zeep, prachtige tassen en nog veel meer. Hoe vind je de tas die Liesbeth er gekocht heeft? Wij vinden hem geweldig!
Dit heb ik gescoord, een vaasje, een prachtig bordje en een schattig poppetje voor in de tuin.

Dankjewel Marijke voor je heerlijke huisje!

Share:

2 opmerkingen

Anoniem zei

Peet wat een sfeervolle plaatjes heb je geplaatst! Wat is Ootmarssum toch een schattig stadje en wat ligt het huisje van Marijke toch in een prachtige omgeving.

peetdownthestreet zei

Ja Eef, jij kent het natuurlijk ook daar. Ik moet ook maar eens met jou mee naar Giethoorn en daar een post over doen!
peet

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig