zondag 7 september 2014

Picknick met vriendinnenLaatst heb ik een verrassingspicknick georganiseerd voor 3 vriendinnen. Bij een van hen had ik een potje voor de deur gezet met een briefje erin. Zie je dat ik er op het laatst nog iets bij heb geschreven? Mega belangrijk voor de meeste dames!Ondertussen hebben Steve en ik alles naar Beeckestijn gebracht met de auto. Tafeltje, stoelen (mooie houten bank staat er al), kussentjes (we zijn allemaal zó slank dat we echt iets onder onze botten nodig hebben), kaarsen, bordjes en een heleboel lekkere hapjes.

Joyce en Eva

              Het potje met de laatste aanwijzing

Naast het koetshuis is een ommuurde tuin met kruiden waar geen honden mogen komen. Dat leek me wel handig aangezien de meeste honden op eten af duiken. De mijne niet hoor, die zijn héél goed opgevoed........

 Ik heb hele intelligente vriendinnen want kijk maar, ze hebben me gevonden! 

Ik had alles klaar staan voor de dames.
 
Vork en mes met een touwtje bij elkaar en een takje rozemarijn uit eigen tuin.
Hier zit Anneke, die alle foto's heeft genomen, er ook bij. Je kunt goed zien dat we bij een slangenmuur zitten. Zo'n muur was vroeger vaak bij een landgoed en daar werden fruitboompjes tegenaan gepland. Op die manier profiteerden ze van de warmte die de muur vast hield.
In het potje zit chocolade mousse. In die andere zitten kaarsen. O, dat had je al gezien? Scherp zeg! Alles wat ik gemaakt heb komt uit het boek The Forest Feast van Erin Gleeson. Allemaal super makkelijk en snel klaar en alleen maar vegetarisch. Ik ben ook enorme fan van haar blog theforestfeast. En haar foto's, zo mooi. Maar ja, ze is dan ook food fotograaf.

                                                                          Eva et moi.
De dames maakten zelf ook foto's. En zo te zien had ik last van een kramp.
Dit was ons uitzicht.
    Altijd gezellig met mijn vriendinnen!Share:

Geen opmerkingen

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig