dinsdag 17 februari 2015

Afscheidsetentje voor zoonlief


Over twee weken gaat Nick op reis naar Zuid-Amerika voor vier maanden, dus hebben we de familie uitgenodigd afgelopen zondag om hem nog eens even goed te bekijken. Uiteraard was er lekker eten!

Ik ben begonnen met het toetje te maken en dat recept heb ik van de site van Le Perron gehaald en het was héérlijk! Speculaasjes tiramisu. Ook heel makkelijk.

Ik was met twee receptenboeken en de computer in de weer. Zet mij in de keuken en ik ben gelukkig. Joggingbroek aan, muziekje erbij, happy de peppy.

Ik maakte een salade waar pompoen in gaat en dat vind ik altijd lastig om te snijden, dus heeft Steve dat voor me gedaan.

Tijd voor een broodje. Nick smeert en kijk Robbie ernaast staan de kruimeltjes opeten. (of zou Nick expres iets laten vallen, wat ik NIET wil!)

Ik had heerlijke hapjes gehaald. Dit was parmaham met mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Verrukkelijk!

De volgende is truffelsalami met pikante bonensalade. Mijn ene nicht is vegetariër en die kreeg een peperdew met tonijn. Ah.... helemaal alleen op het bordje.
Dadels met een zachte roomkaas.
Omdat Nick naar Zuid-Amerika gaat had ik paëlla gemaakt. Spaans eten..... O, je begreep het al? Voor de vegetarische nicht de kippenkluifjes apart en ze is óók nog allergisch voor mosselen, dus die ook apart. Verder een makkelijke nicht hoor!
 Je ziet de stoom van de paëlla afkomen. Er zat chorizo in en garnalen. Dit was eten voor tien volwassenen en twee kinderen.
Mijn emaillen bakjes komen altijd weer van pas.
Allebei mijn nichten hadden bloemen voor me meegebracht. Ik kreeg twee bossen tulpen en een bos rozen en kijk eens wat ik er veel vaasjes mee kon vullen!
We hadden een heerlijke middag samen en nu is het aftellen tot Nick weg gaat!

Share:

3 opmerkingen

Anoniem zei

Wat heb je toch een prachtige keuken Peet, zo'n aparte stijl!
xxx Eva

Anoniem zei

Ga je ons ook het recept van dat heerlijke toetje verklappen? Of is dat één van je familiegeheimen;-)?!
Gr. Berdien

peetdownthestreet zei

Berdien, dat recept staat op de site van Le Perron! grpetra

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig