maandag 13 april 2015

feestje met de collega's


Zaterdag heb ik een feestje voor mijn collega's gegeven. Geen speciale reden, gewoon voor de lol. Ik heette ze om acht uur welkom met lichtjes buiten, hoewel je die nog niet goed zag omdat het nog licht was.
In deze leuke lantaarns zaten smalle langwerpige glaasjes waar een groot waxinelicht in kon. Ik heb ze met mijn stomme kop vergeten eruit te halen voor de winter begon en ze zijn stuk gevroren. Tja en vind dan maar eens iets wat past. Niet dus. Nou ja, zo kan het ook wel hoor.
Mijn nicht Nancy ( de oudste van mijn zus) heeft allemaal gebloemde kopjes en die heb ik geleend. Er zitten nog kopjes bij van mijn moeder, maar ze heeft er ook een stel van de kringloopwinkel die ze zelf een roze oortje heeft gegeven om alles bij elkaar te laten passen. Met porseleinverf, heel schattig.

Ik ben erg van het koken en niet van het bakken dus dat ik me aan een merengue waagde was spannend. Had al van verschillende kanten gehoord dat dat nogal lastig te maken is. Goh wat een gezeur zeg, fluitje van een cent!

Ik had een toetjesbuffet gemaakt. Een nepbont wit kleed over de biertafel, thee, koffie en allemaal lekkers.

Uit het Forest Feast kookboek van Erin Gleeson had ik chocolademousse gemaakt en in vintage borrelglaasjes gedaan.
Verder waren er chocolade cacoaboontjes, appelcumble, mini oreo's, brownies en een flinke beker slagroom natuurlijk. En later op de avond had ik warme hapjes.
Na de koffie de toetjestafel weg gehaald en konden we ons concentreren op de andere tafel met drank!
Deze mason jar heb ik pas gekocht speciaal voor feestjes en ik ben er helemaal weg van. Ik zag ze al steeds op pinterest en nu heb ik hem zelf, zo leuk! Water erin gedaan met schijfjes limoen. Er kan wel 7 liter in. 

 Ik heb muziek uit zitten zoeken en op Spotify gezet. Ik wilde muziek voor de dames van mijn leeftijd, maar ook voor de jonge meisjes moesten er nummers komen. Dat Spotify vind ik echt ideaal. Ik heb zelf geen goede apparatuur dus van Eva versterker en boxen geleend en dat kon lekker hard.

Tja, wat kan ik zeggen.....om 22.00 uur waren we al aan de polonaise om de tafel heen! O boy. Na de liedjes had ik dansmuziek en eigenlijk hebben we allemaal in die kring om die tafel de hele avond heerlijk gedanst. De jonge meiden hadden allemaal liedjes met gekke dansjes die wij dan weer na deden. De wijn hè, de wijn.....
Hier zijn dan al mijn lieve collega's. Oeps een paar staan er niet goed op. Even overnieuw Steve!

Inge en Robin en Anouk zien eruit alsof ze nodig moeten! Laura, Nancy, Vlasta, Berdien, Margret, Anja, Ria, ik, Wil en Thea.

En dan is het tijd om weer naar huis te gaan. Het was gezellig meiden, dank jullie wel!
Share:

8 opmerkingen

Anoniem zei

Hahahaha dat ziet er heel gezellig uit Peet! Als dit geen teambuilding is dan weet ik het niet meer. En dan dat toetjes buffet.... goed dat ik er niet bij was.... om te watertanden!
Pluim!! (ook voor je beeldschone aankleding)
xxx Eva

Anoniem zei

Hoi die petra wat heb je dat weer leuk gedaan wat , n leuke foto, s zijn het geworden toppie en , n pluim x

Anoniem zei

Wat ziet het er weer super gezellig uit!!! Die collega's boffen maar met jou!! xx Marijke

Anoniem zei

nou dat was me het feestje wel. En jij kan bakken als de beste. Geen smoesjes meer voortaan he!!!!
joyce

Jetjes & Jobjes zei

Hoi Petra,

Wat een gezelligheid ;-) en een lol! Je collega's boffen maar met jouw.
En natuurlijk super bedankt voor het benoemen van Jetjes & Jobjes, erg leuk om te horen dat je tevreden bent met onze limonadetap ;-)

Lieve groetjes,
Brigitte
Jetjes & Jobjes

Anoniem zei

Dit is toch helemaal jouw ding. Feestjes organiseren voor familie, vrienden en collega's
Elke keer weer een verrassing voor de genodigden wat je weer hebt bedacht.
Verjaarsdagsfeestjes,Picknicken in Beeckesteijn, Tuinendagen, Luchnes op locatie je organiseert het allemaal op originele wijze. Zo fijn om het allemaal van dicht mee te maken. xx

Julia zei

I love the view out the window behind the drinks
table. All of the lights make for a beautiful
atmosphere. I will be having a girls lunch
next week and I plan on making it very festive.
Your house is beautiful! Julia

peetdownthestreet zei

How lovely to get a reaction from abroad Julia! For me half the fun is getting the house ready for a party and it is always well appreciated. Have fun with your preparations and have a lovely lunch next week.
Petra

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig