maandag 17 oktober 2016

het leuke RYE in Engeland

Er zijn heel veel leuke plaatsjes in Engeland en Rye is er een van. Aan het water, met bootjes en het loopt omhoog. De straten bedoel ik, niet het water. Het stikt er van de antiek winkeltjes, zoals zij dat noemen. Wij zouden het brocante noemen. Erg leuk!
O....ik had die mevrouw met die vuilniszak er wel even af kunnen bewerken.....oeps.
De kerkjes zijn zo schattig in Engeland met hun vierkante torens. Zouden de Engelsen dat bij ons ook zeggen? Maar dan over de punttorens?
De gemeente heeft wel gevoel voor humor hier!
We lunchten heerlijk in een burger restaurant, met echte home-made hamburgers en ik had een goddelijke salade. Uiteraard in zo'n prachtig oud pandje met balken, erg leuk ingericht en dit hing aan de muur. Zo simpel, maar zo mooi. The Hoof heet het.
Ik eindig met deze uitnodigende tuin.

Share:

4 opmerkingen

Anoniem zei

Zo peet, heerlijk weer even een mini vakantie gevoel bij een kopje thee in de herfstvakantie. Was even helemaal intro Rye. Helaas alleen geen burger voor mij,šŸ˜œ

Liefs Joyce

peetdownthestreet zei

Oh....wat een gezelligheid Joyce, ik zie je al helemaal zitten! Xp

Anoniem zei

Sorry, had no time to leave you a messesage yet. My guests arrived on 17/10 and kept me busy this week. Lovely pics you posted. My sister and i have been to Rye and we loved every inch of it. xxx Eva

peetdownthestreet zei

Haha Eef, you sound very busy girl! Ik snap helemaal dat jullie Rye ook zo leuk vonden. Xp

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig