vrijdag 25 augustus 2023

DIY Billykast Ikeahack

 

Sinds de grote boeken/servieskast weg was, had ik een nieuwe servieskast nodig. Ik was van plan een Ikea Billy te kopen, die ik eigenlijk alleen in het wit ken en die donkerblauw te schilderen aan de binnenkant zodat het witte servies er mooi tegen uit zou komen. Maar wat denk je? Er stond een volledig donkerblauwe kast en bovendien ook nog eens afgeprijsd. Mazzeltje dus. 

Deuren eraf gehaald en raampjes afgeplakt door mijn favoriete klusser.
Ik heb de buitenkant van de kast en deuren met krijtverf van Annie Sloan lichtblauw geverfd en op de onderste helft met paverpollijm stof op het glas geplakt. Achter dat gedeelte van de deurtjes zitten spullen die ik niet in het zicht wil hebben. Bovenin het leuke witte servies wat goed uitkomt tegen het donkerblauw en klaar is kees! #Ikeahack

 

 

 

Share:

Geen opmerkingen

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig