zondag 16 april 2023

ken je me nog wel?


Lieve allemaal, ik ben er weer hoor. Heb er ook echt weer zin in. Het was alweer bijna 6 jaar geleden dat ik voor het laatst geblogd heb. Had ik nota bene net een echte mooie layout gekocht ipv de gratis layout van blogger. Maar geen inspiratie of weet ik veel waarom ik gestopt ben toen. 

Afgelopen tijd heerlijk bezig geweest om het hele boeltje op orde te maken en alles is gelukt, behalve dat ik de feed van instagram er niet op krijg. Nou ja, ik blijf puzzelen. Komt vast wel goed. Ik heb het simpeler voor mezelf gemaakt door mijn Engelstalige blog te deleten. Jammer voor de familie in Amerika, maar dan moeten ze maar even de vertaalknop gebruiken. Uh....heb ik die eigenlijk wel?

Ik heb ook een heleboel posts gedelete, maar bij sommige twijfelde ik. Zoals hoe de keuken eerst was: OMG wat een rommeltje! Laat ik dat staan of niet? Mijn smaak is nu heel anders. Ik heb besloten het te laten staan, omdat dit blog ook een soort dagboek voor mezelf is en het leuk is te zien hoe dingen hier veranderen in huis en tuin. 

Ik heb zoveel te laten zien aan jullie. Hoe de huiskamer veranderd is en de keuken dus. En ik heb een volkstuin met zo'n schattig klein huisje wat ik helemaal gepimpt heb. Die tuin zal er veel opkomen te staan, want dat is mijn lust en mijn leven met alleen maar bloemen!

Ik ga de posts wel wat korter maken dan ik eerst deed, denk ik. Dan is een post ook snel gemaakt.

Nou ja, ik hoop dat jullie er ook weer zin in hebben mijn stukjes te lezen en misschien af en toe van commentaar te voorzien onderaan de post. Dat zou helemaal geweldig zijn. Dan nu de groetjes van mijn vriendin ( die een stuk rustiger is dan mijn andere vriendinnen) en mij!


Share:

2 opmerkingen

Anoniem zei

Wat een gezelligheid nou weer. Su

peetdownthestreet zei

Dankjewel Su.......ik heb alleen geen idee wie Su is......? Maar hartelijke groet en leuk dat je reageerde, dat waardeer ik!

© Peet down the street | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig